Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/f/b/4/dejongadmin.nl/httpd.www/wp-config.php on line 100 Inzicht - De Jong Administratie & Advies

De Jong Administratie verzamelt alle informatie uit de financiële en operationele systemen in overzichtelijke dashboards. Denk bijvoorbeeld aan de gegevens uit uw kassasysteem en het boekhoudpakket, eventueel ook het  voorraadsysteem en loon- en personeelplanningssyteem. Daarmee leveren wij oplossingen aan onze klanten die informatie begrijpbaar maken, zodat zij heldere beslissingen kunnen nemen die leiden tot een beter resultaat.

De rapportage is ook te gebruiken op de iphone, ipad en Android telefoons, zodat uw belangrijke bedrijfsinformatie altijd bij de hand is.
ezora

Factuurverwerking met Basecone

Met de online factuurverwerking van Basecone kunt u direct beginnen met het automatiseren van uw factuurverwerking.
De gegevens van digitale en gescande facturen worden online ingelezen. Met Basecone heeft u meteen een online archief van al u inkomende en uitgaande facturen.


Koppelingen met banken

Na het aanmaken van een digitale koppeling met uw bank worden de bankmutaties automatisch verwerkt in uw administratie. Er zijn al koppelingen met de ABN AMRO, Rabobank en de ING Bank.

POS (kassa) Systemen

Met uw kassa systeem registreert u de verkopen en heeft u een aankoopbewijs voor uw klanten. Kassasystemen krijgen daarnaast steeds meer functies die u goed kunt gebruiken in uw bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan een voorraad- en inkoopadministratie of de uren registratie als u met personeel werkt.
Met een aantal kassasystemen hebben wij koppelingen die de data direct verwerken in het boekhoudpakket.

Factureren met Twinfield

Bij dit online factureren abonnement voert de ondernemer zelfstandig zijn volledige verkoopadministratie. Hij maakt zelf verkoopfacturen aan welke direct in zijn administratie geboekt worden.
Daarnaast heeft hij de beschikking over het volledige debiteurenbeheer, waardoor hij grip heeft op het betalingsgedrag van zijn klanten.

Salarisadministratie met NMBRS

Nmbrs is een volledig online HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Nmbrs kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de Cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met andere online applicaties zoals personeelsplanningsystemen en boekhoudpakketten.

Rapportage met Ezora

Als bijkomend voordeel van onze digitale applicaties is de geweldige managementrapportage die onze klanten altijd tot hun beschikking hebben. Op elk moment een actueel en betrouwbaar overzicht van uw prestaties op alle mogelijk denkbare KPI’s. Wat is eigenlijk de kostprijs van uw omzet? Hoe doet uw zaak het vergeleken met gelijksoortige ondernemingen? Welke productgroepen leveren nou relatief gezien de meeste winst op en welke medewerker is het meest productief? Allemaal vragen waar het Ezora dashboard direct een inzichtelijk antwoord op geeft.


 

 Factuurverwerking met Basecone
Factureren met Twinfield
Rapportage met Ezora

 

Contact

Neem contact op via ons contact formulier of via onderstaand telefoon nummer