Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/f/b/4/dejongadmin.nl/httpd.www/wp-config.php on line 100 Advies & Begeleiding - De Jong Administratie & Advies

Startende ondernemers

Bij het oprichten van een onderneming is een goede voorbereiding van ‘levensbelang’. Daarom is het verstandig om advies te winnen en om de juiste begeleiding te vragen bij professionals. 

Of u nu een startende of een ervaren ondernemer bent, u kunt altijd goed advies en begeleiding gebruiken. Met het juiste advies kan de ondernemer het maximale uit zijn/haar onderneming halen.

Horeca ondernemer

Bent u een horeca ondernemer? Dan is het voor u van groot belang om de prestaties te weten. Wij zorgen voor een maandelijkse balanscontrole zodat u (de franchisegever) op dezelfde manier, en op elk willekeurig moment, de resultaten van alle filialen kunt vergelijken.

ZP`ers

Als Zelfstandig Professional hoeft u niet meer om te kijken naar uw administratie! U houdt zich bezig met nieuwe opdrachten en wij regelen uw financiële zaken, snel en deskundig. U ontvangt een overzicht wanneer u dit wilt ontvangen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Contact

Neem contact op via ons contact formulier of via onderstaand telefoon nummer