Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/f/b/4/dejongadmin.nl/httpd.www/wp-config.php on line 100 Diensten - De Jong Administratie & Advies

Financiële Administratie

De financiële administratie  is misschien wel de belangrijkste, maar ook de meest tijdrovende pijler,  waar uw onderneming op rust. De financiële administratie neemt niet alleen veel tijd in beslag, maar is ook vaak erg lastig. Daarom verzorgen wij graag de administratie van uw bedrijf zodat u zich volledig kan richten op uw onderneming. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de juistheid van uw administratie.
Door een snelle en correcte werkwijze, via verschillende digitale en geautomatiseerde processen, kunnen wij u snel de resultaten van uw bedrijf laten zien en u hierbij ook adviseren.

Salaris- en personeelsadministratie

Zodra u iemand in dienst neemt bent u verplicht om de  salaris- en personeelsadministratie van uw werknemer bij te houden.
Deze administratie is belangrijk om precies te weten hoeveel u dient te betalen aan salaris, reiskosten, vergoedingen en sociale premies.
Daarnaast is het ziekteverzuim, de verlofdagenregistratie en de persoonlijke gegevens van uw medewerker(s) essentieel voor het up-to-date houden van uw personeelsadministratie.
Ook voor uw salaris- en personeelsadministratie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u inzicht en advies geven in uw salaris- en personeels- administratie.

Belastingaangiften & -adviezen

Of u nu ondernemer of particulier bent, belastingen horen er bij.
Wij kunnen ervoor zorgen dat uw belastingzaken optimaal geregeld zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Wij verzorgen uw belastingaangiftes en adviseren u op fiscaal gebied.

Contact

Neem contact op via ons contact formulier of via onderstaand telefoon nummer